VeteranCamping.dk

Retro når det er bedst

forside12Om Klubben

Dansk klub for veterancamping.United-Kingdom-flag

Klubbens formål er at bevare de gamle campingvogne, og andet, der har med veterancamping at gøre. Den er åben for alle ejere eller brugere af mindst 25 år gamle campingvogne, telte, autocampere, klapsammenvogne o.lign. samt andre med interesse heri.

Klubben blev stiftet i 1997 af 5 Graziella-ejere, deraf navnet. 

I klubben hjælpes man ad med at skaffe reservedele og videregive erfaringer og gode råd. Tre gange om året udsendes klubbladet "Sneglehuset", der bl.a. indeholder fortællinger, billeder og referater fra de forskelllige aktiviteter - nostalgi, gode råd, aktivitetskalender samt annoncer med køb og salg.

Klubben afholder træf og udstillinger flere gange om året. Vi prøver at dele sol og vind lige med hensyn til landsdelene, således at der også vil komme et arrangement i din omegn. Samværet foregår under særdeles hyggelige og afslappede former. Mange har også en veteranbil, men det er ikke noget krav for at være medlem.

 

Footer

VeteranCamping Klub Danmark

Helgesvej 97, Gelsted, 4160 Herlufmagle

email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Tlf 5550 1835 / 2070 4287
Danske Bank: 1551 - 16665665