Nyhedsbrev / News

17. oktober 2021

Kære alle, vi har i sidste uge aflyst ECCR på Egeskov. Da prisen på Egeskov kom ud, fik vi meldinger fra nogle europæiske lande om, at mange medlemmer ikke ville have råd til at deltage. Og da Egeskov ikke kunne gøre noget ved prisen, valgte vi at aflyse og finde et billigere sted at afholde ECCR i 2022.

Lige nu arbejder vi på at få en aftale og få den godkendt i ECCR, og I vil kunne orientere jer på hjemmesiden og på facebook, når aftalerne er i hus så hurtigt som muligt.

mvh. bestyrelsen

Veterancamping Danmark

Dear everyone

Last week we canceled the ECCR at Egeskov. As the price for ECCR came out, some of the other countries told us, that some members could not afford to join the ECCR at that price. And when Egeskov could not do anything about the price, we cancel the arrangement at Egeskov, because we want everyone to join the ECCR 2022.

At the moment we have found a new and cheaper place in Denmark, and you will hear about it very soon. We just need to get the last things settled. Please keep you posted on veterancamping.dk.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *